Skip to main content Skip to search

Om os

Revisorhuset Badsted Revision

Badsted Revision ApS er et lokalt revisionsfirma i Kgs. Lyngby, bestående af 5 revisorer, hvoraf en er statsautoriseret og en er registreret revisor.
Vi beskæftiger os med rådgivning, revision og regnskabsassistance for især mindre og mellemstore virksomheder. Vort arbejde er af høj faglig standard, og vores honorarer er meget konkurrencedygtige.
Som rådgivere tager vi initiativ til, at vores kunder får den rigtige rådgivning på det korrekte tidspunkt. At være revisor for en virksomhed er for os en tillidssag. Revisor skal være faglig opdateret, tage velovervejede initiativer, yde kvalificeret personlig rådgivning samt overholde aftale og tidsfrister.

Hvem er vi:

Palle Badsted : Statsaut. revisor, Partner

Palle Badsted

Statsaut. revisor, Partner

Har arbejdet som revisor siden 1985, bortset fra en kort periode, hvor han var regnskabschef i en mindre produktionsvirksomhed og en periode som ansat i SKAT.  Sideløbende har Palle været etableringsvejleder for igangsættere samt undervist i Regnskabsvæsen og Skatteret på revisoruddannelsen, på Merkonomskolen samt på CBS i København. Udover at være uddannet statsautoriseret revisor har Palle også uddannelse som registreret revisor, HD i Økonomistyring og Regnskabsvæsen, cand.merc.aud. (revisor-kandidatstudiet), samt merkonomuddannelser i Regnskabsvæsen, Revision og Finansiering.
Derudover har han taget den højeste skatteretslige uddannelse til Master i Skat i 2020.

tlf. 70 27 03 18 / mobil 20 11 98 50 - e-mail: pb@badstedrevision.dk
Henrik Henriksen : Reg. revisor, Partner

Henrik Henriksen

Reg. revisor, Partner

Har tidligere arbejdet som regnskabschef og siden 1995 som revisor for mindre og mellemstore ejerledede virksomheder og private selvstændige. Udover at være uddannet registreret revisor har Henrik også uddannelse som cand.merc.aud. (revisorkandidatstudiet), samt HA Almen fra CBS i København

tlf. 71 74 54 83 - e-mail: hh@badstedrevision.dk
Sven-Erik Blixt : Revisor

Sven-Erik Blixt

Revisor

Har arbejdet som revisor hos Badsted Revision siden 2009. Sven-Erik har 10 års erfaring med drift af egen salgs- og grossist virksomhed, og har desuden i mange år arbejdet som erhvervsejendomsmægler samt som kreditmedarbejder i den finansielle sektor. Sven-Erik har en uddannelse som HD i Finansiering fra CBS i København

tlf. 71 74 54 84 - e-mail: seb@badstedrevision.dk